Layering negovalni sistem: 10 prednosti za vašo kožo

Layering negovalni sistem: 10 prednosti za vašo kožo

Zakaj je bolje uporabljati bio-olje za obraz in Layering negovalni sistem kot kreme za obraz in katerih je 10 prednosti za vašo kožo!

Ikona

Olje in your face! Kreme vs. olja za obraz

Kreme so izdelane iz maščobe in vode in te potrebujejo emulgatorje zaradi vezave ter konzervanse, da se bakterije in klice takoj ne naselijo v sami kremi. Vendar pa ti materiali motijo in škodujejo naranvemu ravnovesju kožne flore. K temu je potrebno prišteti še mineralna olja in živalske maščobe, ki zamašijo pore. To so tisti, ki so povod za najpogostejše težave s kožo in celo alergije!!!

Ne, hvala!

si rečemo in smo pričeli z iskanjem čudovito bogatih rastlinskih olj in esenc, s pomočjo katerih bo vaša koža zasijala in bo dodatno nahranjena ter negovana. In najboljši del: koža se povrne v naravno ravnovesje. Skupaj s strokovnjaki za naravno kozmetiko smo razvili layering negovalni sistem PURE SKIN FOOD, po najvišjih standardih, saj z manj, nismo zadovoljni in tudi Vi ne bi smeli biti!

100% pure natural awesomeness

Tudi bio ni vedno bio in mi si želimo le najboljšo kakovost bio-surovin v naših izdelkih! Dobra novica: našli smo jih, naše biološke Skin-Superfoode!

Vlažilni tonik oskrbi z vlago katero koža optimalno absorbira. Skrbno izbrana bio-rastlinska olja zagotavljajo naravne aktivne sestavine, ki kožo globinsko nahranijo in navlažijo. Vlažilni tonik in lepotno olje skupaj okrepita lipidni film in zaščitita kožo pred obrabo vsakdanjega življenja.

Kako lahko oba izdelka uporabite in kakšne vse so njihovi učinki boste izvedeli tukaj: 2 za vse: 10+ načinov uporabe

10 prednosti olja za obraz in našega Layering negovalnega sistema vas bodo prepričali!

  1. Olje v obraz?!? Pustite kreme na strani, vaša koža vam bo hvaležna in kreme sploh ne bo pogrešala. V nasprotju s kremami PURE SKIN FOOD olja nimajo emulgatorjev in kemičnih konzervansov in prinašajo amo usmerjeno, učinkovito nego za vašo kožo.

  2. Že majhna količina kaže velik učinek. Zato so naša kozmetična olja tudi zelo ekonomična. Medtem ko so poceni kreme napolnjene s polnili uporabljamo mi samo dragocena, hladno stiskana olja, v premium bio-kakovosti. Tako zagotavljamo največ hranil in aktivnih sestavin za nego vaše kože.

  3. Rastlinska olja za obraz prodrejo veliko globlje v kožo kot kreme in prinašajo aktivne sestavine v najgloblje plasti kože, kjer se lahko bolje absorbirajo.

  4. Čistilna metoda z oljem je s strani kozmetičnih strokovnjakov priporočena za vse tipe kože (ja, tudi mastno kožo!!!), saj olje učinkovito očisti pore, umazanijo in bakterije, ter uravnava izločanje loja in maščobe. Tako se koža povrne v svoje naravno ravnovesje.

  5. Esencialne maščobne kisline so alfa in omega nege obraza, saj predstavljajo zdravje celičnih membran in hidratacijo vseh plasti kože. "Essential" se imenujejo, ker naše telo teh ne zmore proizvajati samo, vendar pa jh naše celice nujno potrebujejo za normalno delovanje. Olja bogata z esencialnimi maščobnimi kislinami varujejo našo kožo pred poškodbami in poskrbijo, da je ta mehka in voljna.

  6. Vnetja so sovražniki naše kože in so glavni krivec za staranje. Rastlinska olja iz semen imajo močan protivnetni učinek in krepijo lipidni del, ki ščiti pred napadi od zunaj. Prav tako se pospeši proces regeneracije.

  7. Ko se staramo, naša koža izgubi svojo naravno pregrado, ki zadržuje vlago. na dehidrirania koži se lahko pojavijo drobne gubice. Olja pomagajo obrazu zagotoviti dovolj vlage, medtem, ko arganovo olje, olje divje vrtnice ali olje semen granatnega jabolka delujejo kot anti-aging agenti.

  8. Uporaba olja za obraz pri mastni koži se sliši kontroverzno - vendar je dejansko optimalno saj olje uravnava izločanje loja in maščobe in povrne kožo v njeno naravno ravnovesje. Pomembna je pravilna oskrba z olji in esencialnimi maščobnimi kislinami, saj drugače pride koža v prekomerno izločanje loja. Prava olja za obraz uravnavajo proizvodnjo loja, očistijo pore in nevtralizirajo bakterije in vnetja. Najučinkovitejša olja za ta namen združuje naše olje za obraz  za mlado in mešano kožo.

  9. Izognite se videzu nagubanih ličil, ki se lahko pojavijo v okviru napornega dne in to tako, da nanesete majhno količino olja. Olje prodre globoko in zagotavlja vlažilno nego, tako lahko dolgo obdržite svež videz.

  10. Večina rastlinskih olj ima antioksidativne super moči. Rastline same proizvajajo antioksidante za zaščito pred vplivi okolja in ti delujejo pozitivno, kot lovilci prostih radikalov na naši koži. Dajmo jih uporabite!

Poleg tega priporočamo