Uporaba

Bio-Layering sistem: Očistite - Razpršite - Zasijte - Ponovite

Naši izdelki vsebujejo samo najboljše, 100% certificirane organske sestavine. V njih zagotovo ne boste našli nesmiselnih polnil in nepotrebnih sintetičnih kemikalij. Naš edinstveni Bio-Layering sistem nege nam omogoča celo opustitev emulgatorjev in konzervansov, saj namesto da bi v kozarcu mešali maščobo in vodo na primer v kremi, to preprosto naredimo neposredno na koži. Tako vam lahko ponudimo ekološko svežo kozmetiko najvišje čistosti, ki jo lahko uporabljate individualno glede na potrebe vaše kože. Kot dodaten plus je čudovito sproščujoč ritual nege.

Očistite - Razpršite - Zasijte - Ponovite

Zasijte v 4 korakih:

  1. Očistite: uporabite čistilno olje za odstranjevanje ličil in čiščenje. Obraz hitro umijte z vodo, vanj vmasirajte čistilno olje, pustite kratek čas delovati in sperite s krpo. Uporabite mlačno vodo. Vroča voda bo iz kože odstranila vlago.
  2. Razpršite: Obraz nekajkrat popršite v vlažilnim tonikom.
  3. Zasijte: Na konice prstov nanesite 3-4 kapljice lepotnega olja, ga vmasirajte v kožo in zablestite!
  4. Ponovite: ponovite negovalno rutino zjutraj in zvečer.

Naši notranji nasveti in možnosti uporabe

Če imate zelo suho kožo, lahko olje med čiščenjem preprosto obrišete s čistilno blazinico. Bolje, da izognete prekomernem čiščenju. Poleg tega lahko za nočno nego uporabite več olja za obraz , da se lahko vaša koža čez noč dobro obnovi.

Če ste nanestli preveč Lepotnega olja, ga lahko uporabite tudi za nego nohtov, lasnih konic ali suhih predelov telesa.

Čistilno olje je idealno tudi kot olje za britje za hitro britje nog ali bikini linije. Po uporabi je koža res dobro negovana in niti malo suha!

Vlažilni toniki so pravi junaki poletja. Preprosto steklenico postavite v hladilnik za poseben val zvežine. Za hitro osvežitev v vročih dneh naj imajo stalno mesto v naši torbici.

Toner je idealen tudi kot meglica za telo ali osvežilec za lase. Pomirjujoča kamilica je Pri razdraženem ali srbečem lasišču se dobro obnese Pomirjujoča kamilica.

Tonerja Pomirjujoča kamilica and Rock Rose - Sivka toplo priporočamo tudi kot sproščujoč sprej za vzglavnike ali razpršilo za prostore.