O nas

Dolgo smo iskali a vendar je nismo uspeli najti! Iz tega razloga vam sedaj ponujamo 100% biološko kozmetiko, ki ustreza našim zahtevam in standardom!

Kaj je pomembno? Na obrazu si ne želimo kemičnih struktur! Visok standard naravnosti - to je naš standard kakovosti! In zato uporabljamo samo:

  • 100% certificirane, organske in čiste surovine, ter aktivne sestavine - brez izjem!
  • hladno stiskana olja z maksimalno vsebnostjo hranil in aktivnih sestavin
  • blagodejne zeliščne esence
  • hranilna eterična olja
  • in seveda vse Cruelty Free in Vegan - sepravi vsebina in etikete!

Skupaj z eksperti za naravno kozmetiko, smo razvili PURE SKIN FOOD Layering sistem za nego. Za vsak izdelek je bilo porabljenega veliko časa za razvoj in testiranje. V kolikor vprašate kako dolgo? - tako dolgo dokler o samem izdelku nismo bili sami zelo navdušeni.

V veliko veselje in ponos nam je, da vam lahko predstavimo 100% bio-vegansko-certificirano negovalno linijo PURE SKIN FOOD; Made in Austria!

Preizkusite izdelke in delite vaše navdušenje z nami!

Vegan - trajnostno - fair

Nam ni le pomembna koža temveč tudi um, okolje in srce! Zato so naši izdelki veganski, okolju prijazni in pošteni. Steklenice lahko reciklirate ali ponovno uporabite (DIY ideje glejte tukaj). Nalepke so narejene iz veganske, hitro razgradljive, eko-folije. Letaki so narejeni iz recikliranega papirja in veganske, okolju prijazne barve. Naše izdelke izdelujemo skrbno, ljubeče in predvsem ročno in to v naši tovarni v Gradcu, v Avstriji. Tudi pri dostavi se zanašamo na reciklirano embalažo brez plastike in CO2 nevtralni transport.

Če imate vprašanja, ideje, povratne informacije ali predloge bomo vašega sporočila zelo veseli. Prosimo, pišite nam na office@pureskinfood.de

Za povratne informacije o naših izdelkih lahko, neposredno v trgovini, na sami strani izdelka, oddate recenzijo. Ker si prizadevamo nenehno izboljševati naše storitve in izdelke nam je vaše mnenje zelo pomembno. Hvala, ker ste si vzeli čas za nas!

Ekipa PURE SKIN FOOD