O nas

Naša vizija je svet, v katerem je vredno živeti ter izdelki, ki jih odlikujejo trajnost, zdravje, ekološka proizvodnja in izdelava brez poskusov na živalih.

V ta namen razvijamo in proizvajamo vizionarske izdelke, ki si jih želimo tudi sami. Živimo spremembe, za katere verjamemo, da so potrebne, da bo prihodnost vredna življenja.

Naši izdelki so namenjeni vsem, ki si poleg zdrave in učinkovite nege kože želijo tudi bolj trajnosten in zelen svet.

Učinkovita naravna kozmetika brez kompromisov

Rakotvorne sestavine, mikroplastika, palmovo olje, aluminij, nafta,... Kako naporno je nenehno preverjanje informacij o posameznih sestavinah in o tem, ali so lahko škodljive za naše zdravje ali okolje?

Tega imamo dovolj, zato postavljamo nove standarde na področju naravne kozmetike:

Za naše izdelke uporabljamo le 100% ekološko certificirane, naravne, izključno rastlinske in učinkovite sestavine. Brez izjeme! V to ste lahko prepričani!

Za embalažo uporabljamo steklene kozarce in stekleničke. Prosimo, da jih sami ponovno uporabite (tukaj lahko najdete nekaj idej) ali jih reciklirate, saj so dragocen vir. Ali ste vedeli, da je steklo mogoče vedno znova uporabiti za recikliranje?

Za našo zunanjo embalažo smo izbrali recikliran karton. Vse naše nalepke so veganske in naše pošiljke so brez plastike. Ste že videli naše odlične transportne škatle, ki jih je mogoče zapreti brez lepilnega traku in jih lahko uporabite tudi za vračilo? Da, tudi na to smo ponosni.

Če imate vprašanja, ideje, povratne informacije ali predloge bomo vašega sporočila zelo veseli. Prosimo, pišite nam na office@pureskinfood.de

Za povratne informacije o naših izdelkih lahko, neposredno v trgovini, na sami strani izdelka, oddate recenzijo. Ker si prizadevamo nenehno izboljševati naše storitve in izdelke nam je vaše mnenje zelo pomembno. Hvala, ker ste si vzeli čas za nas!

Ekipa PURE SKIN FOOD