Pridružite se #pureskinrevoluciji zdaj!

Pridružite se #pureskinrevoluciji zdaj!

Zakaj bi za lepoto morali kdorkoli trpeti? Za lepoto je potrebna čista kozmetika. Pridružite se #pureskinrevoluciji in naredite nekaj zase in okolje, zdaj!

Ikona

Adijo kemikalije, ki jih ne znamo izgovoriti in pozdravljena narava 

Znova in znova beremo o potencialno rakotvornih, alergenih in mutagenih snoveh v kozmetiki. Ukrepajte zdaj! Recite NE problematičnim sestavinam. Brez tveganja za zdravje. Naša koža si zasluži rastlinsko superfood nego brez sintetičnih dodatkov, ko je mogoče, v bio kakovosti, ki je dobra tako za telo kot okolje. 

Izberite pravo pot  in recite NE:

  • škodljivim snovem v kozmetiki (parabenom, PEG, mineralnim oljem, ftalatom ...)
  • testiranju na živalih in sestavinam živalskega izvora
  • palmovem olju
  • mikroplastiki

Vaša koža, telo in okolje vam bodo hvaležni!

Opomba: Ali ste vedeli, da lahko naravna kozmetika vsebuje do 49% sintetičnih sestavin? Zato je dobro, da točno preverite sestavine. Naj imajo v vaši kopalnici mesto le čisti izdelki. 

Pridružite se revoluciji v kopalnici!

Kako deluje:

  1. Omejite se na to, kar je potrebno! Tudi pri negi kože velja, manj je več. Bolje je imeti nekaj bio izdelkov visoke kakovosti, kot deset poceni izdelkov, ki jih v resnici ne potrebujete.
  2. Uporabljajte le čiste naravne kozmetične izdelke! Poslovite so od parabenov, PEG, sintetičnih dišav, mikroplastike, palmovega olja itd. Berite etikete, tako boste lažje ločili zrno od plevela. Koža, zdravje in okolje vam bodo hvaležni.
  3. Bodite #pureskinrevolution ambasador! Objavite fotografijo sebe s tako imenovanimi revolucionarnimi črtami na Instagramu ali Facebooku in pokažite, da vam je mar za vaše zdravje in okolje. Pošljite nam zasebno sporočilo s povezavo do vaše objave in v zahvalo boste dobili kupon za 20% popust za vaš naslednji nakup. 

PS: Vzorec naših Superfood maske dobite brezplačno pri vsakem vašem naročilu. Samo dokler trajajo zaloge ;-).  

Poleg tega priporočamo