Mi in naše okolje

Narejeno z ljubeznijo

Kakovost naših izdelkov in trajnostni razvoj sta naši prednostni nalogi! Dejavnika sta blizu naših src in izrazito vplivata na vsako našo odločitev!

Vsi naši izdelki so tako ljubeče in skrbno izdelani v naši tovarni v Gradcu, Avstrija.

100% organsko in fair

Naša celotna ponudba je 100% izdelana iz nadzorovane ekološke pridelave in izdelki so bio-certificirani s certifikatom Austria Bio Garantie. Tako smo zagotovili, da naša kozmetika ne vsebuje toksinov in pesticidov, ter smo dodatno podprli dejavnosti v ekološkem kmetijstvu.

Kjer je mogoče, se zanašamo na pošteno proizvodnjo in pošteno trgovino. Na primer, vsi naši dodatki so izdelani v integriranih tovarnah Cusco, Peru, kjer seo gluhoneme ženske izobrazene v šivilje. Ženskam je tako obogočeno delovno mesto, izobrazba in poštena plača.

100% veganska & Cruelty Free

Naši izdelki so veganski - od vsebnosti pa vse do etikete! Po našem mnenju živalske surovine nimajo kaj iskati v kozmetiki. Kdo pa si ima željo mazati kolagen na kožo obraza, ki prihaja iz ribje ali svinjske kože? Na žalost, ve le malo ljudi kaj se skriva za sestavinami za kozmetiko. Pri nas vas ni potrebno skrbeti! Mi uporabljamo 100% rastlinske-praške! In tudi samolepilna etiketa (ki skoraj vedno uporablja živalski kazein) ter tiskarske barve so veganske.

Dejstvo je tudi, da izdelkov ne testiramo na živalih. Poskusi na živalih so znotraj EU prepovedani. Velike korporacije žal še vedno najdejo luknje v zakonu in nadaljujejo s testiranji, kar nas zelo žalosti. Mi testiramo našo kozmetiko na nas samih in naših prijateljicah.

Trajnostni razvoj, saj mislimo tudi na jutri

Ne samo, da je vsebina 100% organska, tudi naši paketi so trajnostni:

  • uporabljamo reciklirane steklenice, ki jih lahko ponovno uporabite. Tukaj lahko najdete predloge o tem, kako lahko podarite steklenicam drugo življenje.
  • nalepke so sestavljeni iz hitro razgradljivega Eco-filma
  • škatlice so izdelane iz recikliranega kartona in se izdelujejo v Avstriji
  • ob dostavi, se zanašamo na reciklirano embalažo, brez plastike in na CO2 nevtralno dostavo

No, sedaj že vidite: smo trajnostni idealisti in izdelujemo izključno izdelke, ki so vrdnih naših ambicioznih idealov. Veseli bomo, če boste to navdušenje za trajnostni razvoj, ekologijo in veganstvo delili z nami!